Joe Dalton
Okke zit al aan de tablet als Lisette eraan komt. Positief, hij stopt zijn vingers niet in zijn oren, terwijl hij toch merkt dat Lisette er is omdat we hem daar attent op maken. Negatief; hij blijft stoicijns naar de tablet staren. Das dan ook weer niet de bedoeling. De tablet wordt verwijderd en de vingers gaan de oren in. Mmmmm, lastig. We geven hem de tas in zijn handen en meneer loopt vrolijk met de dames mee.
Vandaag is het een lange sessie voor hem geweest, ergens tussen 45 en 60 minuten. Hij doet het eigenlijk best wel goed, mag asl beloning voor een correct uitgevoerde opdracht even naar de tablet kijken, alleen duurt het wat langer voordat hij het doorheeft. (Of is hij gewoon koppig?) En ja, lopen met 20 kg extra aan je voeten, wie wil dat nu wel doen. Okke niet iig. Nou is het geen 20 kg, maar er worden toch extra gewichtjes aan Okke's enkels geplaatst zodat hij meer prikkels krijgt op zijn voetzolen. Met extra gewicht houd je de ballerinastand niet lang vol. Ook hier een gevalletje de aanhouder wint en voor je het weet is er een uur voorbij. En dan is het zover; Okke komt naar buiten met zijn gevangenisgewichten nog aan zijn enkels. Ziet er raar uit, maar het heeft als bij effect dat hij minder balletdanser doet.
Voordeel van zo'n lange therapiesessie is dan wel weer dat hij twee (3) dolfijnen tot zijn beschikking heeft. Een half uurtje is zo voorbij en wat kun je allemaal doen in die tijd. Met de bal gooien, dolfijntje rijden, voetaandrijving en natuurlijk nog het kiezen van dingen. Hij heeft gelukkig voor hem geen doktherapie. En zo is de tijd voorbij.
Meneer mag gaan douchen en daar wil hij toch nog wel even laten zien wie de baas moet zijn, alleen jammer voor hem dat hij dat niet is.
In het gesprek met Lisette wordt alles besproken wat ik hierboven al heb geschreven, alleen voegen we er aan toe dat zij, Lisette,denkt dat Okke moeite heeft met een omschakeling naar een nieuwe of andere situatie en dat we hem misschien meer moeten voorbereiden op nieuwe of andere situaties. Gaan we morgen proberen.
Voor het toeristische gedeelte; Willemstad, Koniging Emma brug (pontjesbrug), Wilheminaplein (lunch) en Fort Riff (soeveniers)
Te akiratu.
Het wordt steeds spannender. Goed om te lezen en te zien op de foto's dat Okke wel geniet. En dat hij toch blijft proberen wie de baas is. Wordt thuis ook een hele uitdaging om het vol te houden. Geniet maar van de zon, zee en het toeristje uit hangen. Houdoe
Het is leuk om je verhalen te lezen en hoe Okke het doet .Hij weet wel wat hij wil .Wietse heeft het ook leuk zo te lezen jullie ook ,nog een paar hele fijne dagen voor jullie alle voer groetjes van ons .
Ik bedoel natuurlijk alle vier groetjes Loes
Nou , na al dat gesjouw met die gewichten, is daarna toch
ook weer plezier met de dolfijnen zo te zien. Hij krijgt het niet
voor niets.
Mooie foto daar waar Okke met de dolfijn "knuffelkust". Zou dan zo graag willen weten wat er in dat koppie gebeurt. Want je ziet hem zichtbaar genieten.