Zeg maar NEE, dan krijg je er TWEE!!!

Maandagochtend 06.15 uur. De wekker gaat. We moeten vroeg op omdat we een half uur eerder dan normaal naar het CDTC moeten. Dit in verband met een amanesegesprek (google). Dit gesprek voeren we met Lisette, de therapeute voor deze twee weken. Okke mag Louise en Wietse meevoor een rondleiding terwijl papa en mama het papierwerk afhandelen.

En dan is het zover, hij moet mee om zijn zwemkleding aan te trekken. We hebben uitgelegd dat dit de vorige keer niet goed verliepen dat we daarom zijn zwembroek en CDTC shirt hebben mee genomen en wat doet ons varken??Trekt gewoon een swimsuit aan.Hij lijkt de weg nog te kennen, loopt mooi mee aan de hand en naar het dok. Het is weer even spannend voor hem als hij de mat opgaat en kennismaakt met de trainster en Nubia, de dolfijn.

Nubia, is weer van hetzelfde merk als Li-Na, tuimelaar en 4 jaar oud. Een puber dus.

Na een half uurtje komt Okke het water uit en wij denken gelijk; Ohoh hij heeft er geen zin in.

Okke begint de weg steeds beter te herinneren, want hij gaat recht op de douches af, wat niet de bedoeling is.Wij krijgen even vluchtig te horen dat het niet aan Okke ligt maar dat Nubia geen zin heeft. En om Cruijf te citeren "elk nadeel heb zijn voordeel" want Okke krijgt nu de beschikking over twee dolfijnen, Bonnie en Papito met als trainster Romy die we nog kennen van de vorige keer.

Alles gaat goed en Okke begint stilaan te genieten en dan is de kennismakingstijd weer om.

Als Okke wordt omgekleed praten we nog even met Romy, die Okke nog vaag kan herinneren. Zij verteld ons dat het echt niet aan Okke lag, maar dat Nubia gewoon een maandagochtendje had; niet veel zin en dat dit wel eens bij elke dolfijn voorkomt. Dit kan trouwens voorkomen op elke dag van de week en op elk tijdstip en aangezien Nubia moet leren wordt zij op deze manier eigenlijk gestraft, ze mag nu even niet meer meedoen.

Tevens krijgen we wat slecht nieuws te horen; Li-Na is inmidels overleden en eigenlijk voor haar tijd. Is een half jaar nadat Okke zijn therapie heeft gehad ziek geworden en als gevolg daarvan overleden.

Voor de rest hebben we vandaag niet zoveel gedaan; nog een bijeenkomst bijgewoond en naar het Zuikertuintje en de Appie geweest.

Daarna de middaghitte uitgezeten/gelegen en nog ff naar het zwembad.

Te akiratu.

Yvonne

Erg jammer dat Li-Na is overleden. Maar wel fijn om te lezen dat het goed gegaan is en aan de foto's te zien heeft Okke het wederom het naar zijn zin gehad. Er zitten weer leuke foto's tussen. Ja, en hij is ouder geworden en zal denken.... Ik trek dat stomme shirt niet meer aan, doe mij maar z'on gaaf swimsuit. Houdoe en groetjes.

kleine oma

fijn dat hij het nog een beetje herkent
en dat hij nu wel dat pak aan trekt
houdt ons voor de gek
de groetjes

Tonny van Uden

Veel succes en heel leuk om jullie zo te volgen.

Loes

Hele leuke foto,s Okke heeft er zin in.jullie ook zo te lezen.uigezonderd dat lekker eten .veel plezier verder groetjes van ons

Tessa

Het ziet er erg goed uit daar (vooral het weer, de leguaan iets minder) en fijn om te lezen dat het zo goed gaat met Okke!
Geniet er nog van!

Groetjes!

Opa en Oma

Wij staan versteld dat Okke het zo goed doet

Ga zo door Okke!

Anjavanuden

Geweldig om te zien, groetjes