We are here or there? Ligt eraan hoe je het bekijkt.
Gisteren 14.00 uur. Douane is vlug gegaan, koffers iets minder vlug maar dat krijg je als je als eerste de koffers incheckt. Alles nog een keer door de scanner en we mogen naar buiten. Chauffeuse staat al klaar met een bordje. Hup koffers erin en op weg naar Bon Bini Seaside Resort. Het wegdek is niet veel veranderd, de gemiddelde klinkerweg in Nederland ligt er beter bij. Het verkeer, ach ja wat zullen we ervan zeggen, ze zijn iig hoffelijk.
Gisteren 15.00 uur Bon Bini Beach Seaside Resort. We checken in. Alles wordt uitgelegd. Wifi wordt gekocht. Het huisje is zeker leuk, indeling OK. Airco op de kamers en en zwieper in de woonkamer. De voordeur is open (letterlijk) en de verandadeuren zijn dicht. Het masterbed is groot genoeg voor 4, maar dat doen we niet. De bedden van de kids zijn even groot als het bed van papa en mama thuis. Ruimte zat dus. En we hebben twee badkamers.
Gisteren 16.00 uur. De auto wordt gebracht, een oranje metalic Kia Rio Sedan. Alles wordt geregeld met het verhuurbedrijf en we zijn de aankomende 14 dagen hier de eigenaar van.
Gisteren 17.00 uur. Op jacht naar de supermarkt. Waar lag dat ding nu ook al weer. Gevonden. Boodschappen worden gedaan enouch; hier weten ze de prijzen ook wel.Misschien komt het omdat het de Appie is, maar in dit tempo houdenwe niet veel over.
Gisteren 18.00 uur. Er moet toch gekookt worden. Bleh.
Gisteren 19.00 uur. Gegeten en afgewassen. Ja, jullie lezen het goed; geen afwasmachine.
Gisteren 20.00 uur. Wietse valt bijna in slaap op de bank. Die is klaar voor bed en slaapt binnen 30 seconden. Ons duracell konijntje heeft nog een reserve batterij gevonden, maar ook hij moet eraan geloven. Eenmaal in bed is ook hij binnen30 seconden vertrokken.
Gisteren 21.00 uur Papa en Mama gaan ook slapen en ook die hebben niet lang nodig.
Vandaag. We worden allemaal op verschillende tijdstippen wakker, varierend van 05.15 uur tot 08.00 uur. Wat gaan we vandaag doen? Er wordt besloten om het vandaag wat rustig aan te doen. Nog wat boodschappen en even de nieuwe Boulevard verkennen.
Vanaf maandag gaan we naar de therapie, we weten inmiddels hoe laat; 08.00 uur begint het. Das dus vroeg opstaan, maar ja dan is de temperatuur wel beter te doen. Vanaf Maandagavond (hier dus) zullen we proberen om elke dag een verslag te doen en komen er ook fotoos. (sommigen onder ons willen nu al fotoos

Och, wat een pech ..... Geen afwasmachine. Maar wel fijn om te lezen dat de therapie lekker op tijd begint. Wachten in spanning af op de eerste foto's. Lekker nog een dagje rust/ vrij voor dat het grote avontuur weer begint. Een dikke kus van ons.
Ik hoop dat jullie een hele fijne tijd hebben, geniet van het weer en van elkaar!
maken jullie lootjes voor de afwas
fijn dat alles goed is gegaan
wietse okke een dikke knuffel van mij
en nog veel plezier oma
Goh, ben nu al jaloers op de afwas van jullie!
Wil hem wel voor jullie de gehele vakantie komen doen hoir!
Maar heel veel plezier met z'n allen!!!
Groetjes Berrie en Thea
Spannend allemaal, geniet ervan!
Fijne tijd in Curacou jullie 4tjes
Geniet ervan!
Geen voordeur? Is het hele resort dan beveiligd?