De laatste therapie sessie.
Hallo allemaal,
Vandaag de allerlaatste therapiesessie gehad. Tot onze spijt moeten we afscheid nemen van Li-Na, Astrid en Anna.
Okke heeft vandaag weer zijn best gedaan. Het kiezen lukt hem goed. Nu hopen dat we dit in Nederland kunnen doorzetten. Voor ons de moeilijkheid om hem keuzes aan te bieden. Nu is dit niet zo moeilijk met broodbeleg, maar de rest.
Tevens denkt Astrid dat Okke ons allemaal gaat verrassen, als hij er het nu maar van in ziet. In elk geval mogen / moeten wij hem niet forceren en alles rustig aanbieden.
Dit is ons laatste verhaaltje, de weblog blijft bestaan zodat ik in Nederland er de filmpjes op kan zetten. En wie weet? Misschien gaan we nog wel eens een keertje terug.
Masha danki en te otro biaha.
Fa wakka,
Tuurlijk verrast Okke ons allemaal! Tis une Brouwer, zitten vol verrassingen. Veel plezier in de laatste dagen en tot volgende week. Grtz en op maar t volgende eiland en m'n volgend koelkast magneetje ;-)))
Ik zal de web log missen s ochtends. Hopelijk heeft het jullie allemaal goed gedaan. Okke wel zoals ik het lees. Geniet nog van de laatste dagen en het andere eiland. In nederland maar snel een keer afspreken, want ik ben erg benieuwd. Groetjes sjanet en suze
Goed gewerkt jongens en bedankt voor het mogen meebeleven!
Geniet nu nog even van welverdiende vakantie! Groeten
Bedankt voor de mooie verhalen en foto's. Nog een fijne vakantie voor jullie allemaal, geniet er van.
Hans Monique en kinderen het was leuk dit zo bij te houden.Okke heeft het goed gedaan.Verder wensen wij jullie nog een fijne vacantie groetjes tante Loes ome SJAK
geniet nog even van de mooie dagen daar. En jullie zijn door zetters ..het gaat jullie en okke wel lukken.
Wat was het leuk om jullie verhalen te kunnen lezen en de foto's te kunnen zien! Jammer, dat jullie avontuur alweer voorbij is...
Volgens mij heeft Okke genoten (en jullie denk ik ook)?!
Ben benieuwd hoe 'bruin' Okke is geworden ;)
Ook ik vond het erg leuk om jullie verhalen te lezen. En om op de foto's te zien hoe en wat Okke allemaal deed tijdens de therapiesessies. Geniet nog van de laatste dagen.