De zesde therapiesessie
Hallo allemaal,
Vandaag weer therapie gehad na een weekend rust. De vraag is dan natuurlijk, werkt Okke mee. Op zich goed, wel even opstartproblemen als hij Astrid ziet. Maar hij loopt toch weer goed mee.
Eenmaal in het water doet Okke zijn best, alleen heeft hij niet zo'n zin om in het water te gaan/te zijn. Het therapie doel is iets veranderd; we gaan nu werken om Okke keuzes te laten maken en de consequenties in te laten zien/merken als hij een verkeerde keuze maakt. Bv de keuze werken of in het water zijn. Hij moet dan uit een van deze twee dingen kiezen. Mocht hij dan een verkeerde keus maken dan hem ook die verkeerde keus laten uitvoeren.
Na iedere watersessie komt de therapeute naar ons om met ons de sessie van die dag door te nemen. Hieruit blijkt dus dat voor Okke de keuze ja/nee misschien nog net te hoog ligt, vandaar het gewijzigde plan. Dus eerst leren kiezen en leren wat er gebeurt als hij verkeerd kiest bv beleg op zijn boterham en dan dit doortrekken naar het ja/nee gebeuren. Tot zover het therapeutische gebeuren.
Wietse mocht vandaag weer op het dok en heeft vandaag erg veel uitleg gehad over een dolfijn, maar ze heeft Li-Na ook wat kunstjes mogen laten doen. Voor haar was het erg leuk.
Te otro biaha.
wat fijn dat er voor wietse ook een programma is. ik moet nog wel eens denken aan mijn korte gesprekjes met haar toen ik nog leiding was bij de bevers ( voor dat hans er bij kwam).
geniet er van wietse xx
De tweede week therapie is begonnen. Blijf je best doen Okke.
Groetjes sjanet
Fa waka,
Goed om te lezen dat na een weekend 'rust', er de zin er weer is om verder te gaan. Begint Li-na het dan toch te winnen?
Zal wel afkicken worden als jullie over 1,5 week weer thuis zijn. Het weer hier is erg wisselvallig en van 25 Gr. naar 18 Gr. Dus neem maar wat mee vanuit daar.
Grtz en Auf wiedersnitzel! ( als jullie dat snappen;-)) Is ook een soort buitenlands geloof ik, hahahahaha
ik heb gehoort van mama dat je morgen een beetje met de dolfijen mag trainen gaaf he wietse heb je veel te vertellen als je terug bent doe de groetjes aan papa mama en okke ook aan Li-Na oma