Waar we op zaten te wachten!!!!!!!!!!!!!!!!
Hier zaten we nou op te wachten. Iedereen denkt dat wij naar Curaçao zijn gegaan om Okke te laten genieten van Dolfijntherapie.
Mooi niet! Wij mochten vandaag met de dolfijn, Li-Na, van Okke gaan zwemmen en dat is inderdaad een fantastische ervaring. Na wat uitleg over het hoe en wat over een dolfijn mochten we het water in. Li-Na is een vrouwtjesdolfijn van het merk tuimelaar en ze is 6 jaar oud.
Eerst even wat kennismakingsrondjes gemaakt en dan voor het serieuzere werk gegaan.
Samen zingen met een dolfijn, heel apart daar het dier niet door zijn mond zingt maar door zijn blaasgat.
Dansen met een dolfijn is een natte aangelegenheid. Een voordeel, zij kan niet op je voeten staan.
Over een stok laten springen. Jezus, wat is ze snel. Voordat de eerste jump voorbij is begint ze al aan de tweede.
En dan de favoriet van allemaal, kusjes geven. Wietse en ik houden het beschaafd, maar Monique moet Li-Na vol op der b*k pakken. Er zijn foto's van, die krijgen we aan het eind van de therapie.
Dan is het handen schudden geblazen of beter gezegd vin schudden.
En dan is het half uurtje over en vinden we dat allemaal wel een beetje aan de korte kant, maar ja wij zijn een paar van de happy few die met een dolfijn hebben gezwommen.
Grtz vanuit een zeer warm Curaçao,
Wietse, Okke, Monique en Hans.
Oh ja, voor degene die willen weten hoe een dolfijn aanvoelt; het lijkt een beetje op rubber.
Wat is een dolfijn toch groot van dichtbij, tenminste dat vond ik wel. Leuk dat jullie genoten hebben van het zwemmen. Geniet van jullie vrije weekend groetjes sjanet
Een woord JALOERS!!!!!!!!!!!!!! Oké twee woorden wauw !!!!!! X
geweldig ook voor jullie
nu na vanmiddag genieten van het weekend
gr oma xxx
Monique, ik moet mijn wijncursus weer gaan verzetten, want we blijven in de hoofdklasse :-)