De tweede therapie sessie.
Vanochtend weer vroeg wakker, 5.15 uur, omdat een of andere idioot mijn telefoon moest bellen. Tja, in Nederland is het dan 11.15 uur. In ieder geval moesten we al vroeger op omdat Wietse naar het brusjesprogramma ging en dat begint om half negen.
BRUSjes zijn kinderen waarvan de Broer(tje) of zUS(je) gehandicapt zijn. Zij worden door het CDTC bezig gehouden met allerlei activiteiten.
De tweede sessie van Okke. Voor ons gevoel ging hij al beter mee met Astrid en Anna (stagiare) naar binnen om daar aan zijn therapie te beginnen. Ook bij het naar buiten komen liep hij ons eigenlijk straal voorbij om naar Li-Na te gaan. Eenmaal bij het dok aangekomen heeft Okke daar ook nog wat werkjes gedaan en dan is het; Watertijd.
In het water weer lekker rondgezwommen met Li-Na en volgens Astrid ook nog op de staart van Li-Na gezeten in kleermakerszit. Al met al weer een geslaagde dag. Kijk maar naar de foto's.
Te otro biaha.
wat een mooie foto's hans en monique !!! en wat fijn dat we mee mogen lezen met jullie spannende therapie vakantie. fijn dat het goed is met okke. !