Een vroeg begin.
Vandaag vroeg begonnen. Om 02.15 uur stond dochterlief aan het bed met de mededeling dat Okke snurkt en zij haar oordopjes kwijt is. Probleem verholpen door mama.
Om 05.15 uur staat dochterlief weer aan het bed, zij en Okke kunnen niet meer slapen.
Hmmm, wat te doen? Opstaan dan maar. Hebben we in ieder geval veel dag om door te komen.
Maar vandaag gaan de kinderen later naar bed dan gisteren om 19.00 uur (was op eigen verzoek en normaal moeten ze vroeger naar bed omdat ze moe zijn).
Vandaag ook naar het Sea Aquarium geweest, niet naar binnen, maar om de weg te verkennen.
Daarna lekker op een terrasje gezeten om een welverdiende dorstlesser te nuttigen.
Tot onze verbazing hadden we daar wel wifi, dus gauw alles gecheckt en geupdate. Nadat we aan de serveerster hadden gevraagd waar het vvv kantoor was, kregen we te horen dat Willemstad eigenlijk op zondag gesloten is en dat zij een van de weinige barretjes zijn die zondags open zijn.
Terug naar ons resort, Monique gaat wat dingen vragen bij de receptie en komt terug met de mededeling dat we daar ook mogen internetten omdat UTSWifi het niet doet. Zo meteen maar eens uitproberen. Ook nog even naar het zwembad geweest en nu eten maken.
Dan weer even relaxen en naar bed voor de grote dag morgen, wij zijn benieuwd.
Te otro biaha.
Hallo goed om te lezen dat de reis goed is verlopen en ja het is echt een verre reis en dan ook nog het tijdsverschil, maar ik weet zeker dat het de moeite waard is. Nog een tip bij het terras rechts over de brug bij het seaaquarium hebben ze onbeveiligd internet. Veel succes vandaag met de eerste therapie en hoop snel te lezen hoe het is gegaan. Groetjes sjanet
Hallo allemaal.
De lange reis is toch de moeite waard geweest tot nu toe, denk ik.
Het ziet er allemaal goed uit ( ik bedoel jullie verblijfplaats) maar het zonnige weer is ook erg aanlokkelijk. Geniet er maar flink van en wij blijven jullie volgen.
Veel plezier!
Jan en Tonnie
Haha ja dat tijdverschil zal nog wel een paar dagen duren ;-) Maar dat komt uiteindelijk goed ;-)
Heel veel plezier en we volgen jullie op de voet, veel plezier morgen bij de dolfijnen!
Hallo allemaal
Fijn te lezen dat het allemaal goed is gegaan na zo`n vermoeiende reis. Wat een mooi apartement !
En nu maar te hopen dat Okke de dolfijnen niet wegjaagt.
Groetjes van Oma Opa en Ton
Hallo Luitjes
Superdelux allemaal daar,nou ja op het internet na dan,Jammer,maar niets aan te doen,misschien verbeterd het nog wel
Appartement is geweldig zo te zien en de temperatuur daar ook
Ben eigenlijk best Heeeel benieuwd naar de 1ste foto's van Okke en de dolfijn (tjes)
Wij wensen jullie nog heel veel goede ervaringen en resultaten en ik hou mezelf wel op de hoogte hier
Veel plezier daar,succes met de therapie en groetjes aan allemaal
xxxx Els,Bert ,Twan ,Koen
spannend allemaal !!